Een huis kopen,
hoe zat dat ook alweer?

Je leven verandert. En dat betekent vaak dat je woonwensen ook veranderen.

Kies je ervoor te verhuizen, dan roept dat veel vragen op. Kan ik mijn hypotheek meenemen? Heb ik overwaarde op mijn huidige woning? Of heb ik juist een restschuld? Onze adviseurs helpen je graag deze vragen te beantwoorden.

Een volgende woning...

Koop je een volgende woning, dan doorloop je ongeveer dezelfde stappen als bij je eerste woning. Een belangrijk verschil met het kopen van jouw eerste woning, is dat je nu al een woning én een hypotheek hebt. Daarom zijn er een aantal belangrijke vragen waar je goed over na moet denken:

Onze adviseurs helpen je deze vragen te beantwoorden. Samen maken we een overzicht van de mogelijkheden, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

shutterstock_1130335274

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze Financieel Adviseurs Jan-Kees de Bruine en Emma Vrolijk vertellen je er graag over!
Jan-Kees en Emma