Kan ik mijn huidige
hypotheek oversluiten?

Wil je profiteren van de lage rente en je maandlasten verlagen? 

Of wil je een andere hypotheekvorm, omdat dat beter bij jouw persoonlijke situatie past? Dan kun je jouw hypotheek oversluiten. Afhankelijk van jouw bestaande hypotheek en situatie bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

Een hypotheek die past bij jouw situatie

Je woont al jaren met veel plezier in je huidige koopwoning en je wilt daar niet weg. Toch kan het handig zijn om nog eens goed naar je hypotheek te kijken. Want net als je huis, heeft ook je hypotheek onderhoud nodig om passend te blijven. Daarom zijn er verschillende mogelijkheden om jouw hypotheek aan te laten sluiten bij jouw persoonlijke situatie.

shutterstock_281089457

Kan ik mijn hypotheek oversluiten?

Je hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit. Nu de rentes laag zijn, is dit wellicht hét moment om je hypotheek over te sluiten en je maandlasten te verlagen. De mogelijkheden daarvoor zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Tijdens een gesprek onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Wat zijn de gevolgen voor mijn hypotheek als ik extra af wil lossen?

Heb je spaargeld over, een erfenis ontvangen of een bedrag gewonnen? Dan kun je ervoor kiezen jouw hypotheek extra af te lossen. Als je extra aflost op je hypotheek, dan kan het voorkomen dat je boeterente moet betalen. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Meer weten over de mogelijkheden?

Financieel Adviseur Jan-Kees de Bruine vertelt u er graag over