Over ons

Bijna iedereen die een huis koopt, krijgt ermee te maken: een hypotheek afsluiten.

Dit proces kan ingewikkeld lijken. Er komt in korte tijd heel veel op je af, je hebt allerlei vragen en er moet ineens van alles geregeld worden. Sinds 1998 kun je bij De Bruine Hypotheken terecht voor een persoonlijk advies over hypotheken, kredieten en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk, geven je ongebonden en persoonlijk advies en een duidelijk antwoord op jouw financiële vraag.

Een goed hypotheekadvies is meer dan alleen de hypotheek met de laagste rente

De Bruine Hypotheken is volledig onafhankelijk. Wij vergelijken onafhankelijk hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders. Jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen staan centraal in alle afwegingen die we maken. We zorgen voor betaalbare, verantwoorde maandlasten en voorwaarden die passen bij jouw persoonlijke situatie. Nu én in de toekomst. En omdat we snappen dat je meer moet regelen dan je hypotheek, nemen wij het proces volledig uit handen. Zo kun jij je richten op wat jij belangrijk vindt!

Bij het regelen van een hypotheek komt veel kijken. Daarom kun je bij De Bruine Hypotheken niet alleen terecht voor het afsluiten van een hypotheek, maar ook voor de verzekeringen die je daarvoor nodig hebt. Zo vind je alles op het gebied van wonen en geld onder één dak.

 

Waarom kiezen voor
De Bruine?

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze Financieel Adviseurs Jan-Kees de Bruine en Emma Vrolijk vertellen je er graag over!
Jan-Kees en Emma