Welke verzekering
past bij mij?

Bij het afsluiten van een hypotheek, wordt het door sommige aanbieders verplicht gesteld een verzekering af te sluiten.

Welke verzekering voor jou geschikt is, is afhankelijk van verschillende factoren. Op basis van jouw persoonlijke situatie maken onze adviseurs een analyse van welke verzekeringen voor jou geschikt zijn.

Een verzekering die bij jou past

We werken samen met een groot aantal verzekeraars die onderling afwijken in premie en voorwaarden. Bij het selecteren van de juiste verzekering kijken onze adviseurs niet alleen naar de te betalen premie, maar ook naar de kwaliteit en voorwaarden van de verzekering. Zo weet je zeker dat je een verzekering afsluit die bij jouw situatie past. Nu én in de toekomst!

Wil je graag advies over een lopende verzekering? Ook dan helpen onze adviseurs je graag.

shutterstock_611643299

Schadeverzekering

Een schadeverzekering is een verzekering waarbij een verzekerde, in het geval van werkelijke schade, schadeloos wordt gesteld en een uitkering ontvangt van een verzekeraar.

Levensverzekering

Een levensverzekering is een verzamelnaam voor de verzekeringen die te maken hebben met het leven en/of de dood van de verzekerde, of met de verzorging van de uitvaart. Sluit je en levensverzekering af, dan ontlast je jouw nabestaanden in het geval van overlijden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze Financieel Adviseurs Jan-Kees de Bruine en Emma Vrolijk vertellen je er graag over!
Jan-Kees en Emma