We krijgen gezinsuitbreiding

Als er een kindje op komst is, is het belangrijk om de financiële situatie goed onder de loep te nemen.

De komst van een kindje betekent namelijk vaak een hoop veranderingen. Niet alleen in je dagelijks leven, maar ook in je financiën. En dan kan het verstandig zijn om je hypotheek en verzekeringen aan te passen aan de nieuwe situatie.

Een kindje op komst...

Bij de komst van een kindje is de kans groot dat jouw inkomsten- en uitgavenpatroon er heel anders uit gaan zien. Krijg je een kindje met een partner, dan gaat één van jullie misschien minder werken, of willen jullie gebruik gaan maken van opvang door een kinderopvang of gastouder. Samen met één van onze adviseurs bekijk je hoe je ervoor zorgt dat jouw maandlasten betaalbaar blijven. Bijvoorbeeld door de hypotheek aan te passen.

En hoe zit het met je woning? Is er wel genoeg ruimte als de baby er eenmaal is? Moet er misschien verbouwd worden, of is verhuizen naar een ander huis een betere oplossing? Onze adviseurs helpen bij het maken van de juiste keuze.

Onze adviseurs helpen je deze vragen te beantwoorden. Samen maken we een overzicht van de mogelijkheden, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

shutterstock_1662797317

Meer weten over de mogelijkheden?

Onze Financieel Adviseurs Jan-Kees de Bruine en Emma Vrolijk vertellen je er graag over!
Jan-Kees en Emma